Artikelen 11 - 18 van 18 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Forest Dry Gin is een Belgisch ginmerk dat begin 2015 gelanceerd werd, midden in de onnoemelijk populaire hype die Gin-Tonic ondertussen geworden is. Forest Spirits, zoals het huis zichzelf heet, wil…
Cocktails, 16-08-2015
Hoe moet je een Aperol Spritz maken? Ontdek het recept voor dit bekende Italiaanse en alcoholhoudende aperitief. Bekijk ook enkele andere Spritz varianten met de bekende populaire drankjes Martini en…
Cocktails, 19-08-2015
Een ei koken is simpel dacht u? Verkeerd gedacht, veel mensen weten de dag van vandaag nog altijd niet juist hoelang een ei moet koken vooraleer het op het punt staat dat u wenst. Het verschil tussen…
Bereiding, 25-01-2011
Hoe moet ik druiven bewaren en vers houden? Het is een vraag die heel wat liefhebbers van deze vrucht zichzelf stellen om zo ervoor te zorgen dat de druiven niet rot worden. Verse druiven zijn voor he…
Producten, 28-06-2014
Een quiche met aardappelen en zalm, champignons en spinazie of prei en geitenkaas? Het is allemaal mogelijk en het is een verrukkelijk alternatief voor de klassieke quiche. Dit recept helpt u met het…
Recepten, 15-03-2011
Friet is waarschijnlijk met uitstek het populairste gerecht van het westelijke halfrond. Iedereen is er gek op. Er is maar één probleem; de hoeveelheid vet in zo'n zakje patat is natuurlijk van het go…
Bereiding, 15-12-2010
Iedereen lust ze wel; een heerlijk pitabroodje met kipfilet of shoarma. Voor weinig geld kun je ze kant en klaar kopen, maar ze zelf maken is nog goedkoper en trouwens veel lekkerder. Voor je het weet…
Recepten, 19-01-2011
Zelf pizza maken is veel lekkerder dan een pizza uit het vriesvak. Bij zelfgemaakte pizza kan je immers zelf bepalen wat op de pizza komt en wat niet. Al jouw favoriete ingrediënten zoals kaas, hesp,…
Bereiding, 30-08-2011